Aftellen! - Reisverslag uit Zwijndrecht, Nederland van Nancy en Leo - WaarBenJij.nu Aftellen! - Reisverslag uit Zwijndrecht, Nederland van Nancy en Leo - WaarBenJij.nu

Aftellen!

Door: Nancy en Leo

Blijf op de hoogte en volg Nancy en Leo

03 November 2014 | Nederland, Zwijndrecht

3 november,

het aftellen is nu echt begonnen en onze reis komt opeens heeeel dichtbij. Gek om te bedenken dat we over een maand in het vliegtuig zitten richting de andere kant van de wereld, weg uit ons kleine goed geregelde/perfectionistische kikkerlandje en opzoek naar avontuur! Terwijl we ons eerste verslag aan het tikken zijn, lijkt het allemaal nog steeds onwerkelijk en spannend! De komende weken nog de laatste "to do" puntjes afwerken en dan zijn we er echt bijna klaar voor! Visum, inentingen, verzekeringen en ticket is geregeld, dat is het belangrijkste om te kunnen starten met onze reis.

De meeste gadgets en handige reisspulletjes hebben we al in huis, als we kijken naar de grote van onze backpacktas en wat we allemaal mee willen nemen... Zijn we erg benieuwd hoe we dat voor elkaar gaan krijgen:-p. Maargoed daar zouden we vast gedurende onze reis handiger in worden, want je moet het maar allemaal meedragen.

Natuurlijk willen we graag onze ervaringen en foto's met het thuisfront en dierbaren delen, zodat jullie op de hoogte blijven van al onze belevenissen. 4 maanden is een lange tijd om te onthouden wat je dagelijks beleefd heb, zo kunnen wij onze verslagen nog eens terug lezen en ervan nagenieten.

De laatste maand werken gaat nu in, zorgen dat we alles goed en netjes achterlaten. Zodat we met een gerust gevoel weg kunnen, maar eerst nog wat gezellige etentjes en feestjes!:-)
Wij kijken al uit naar het volgende verslag, want als het goed is zitten we dan in Thailand!

Nancy en Leo
P.s. Als het goed is krijgt iedereen een mailtje op het moment dat wij een verslag erop zetten.

Nancy en Leo

Traveling Southeast Asia. Hier plaatsen wij gedurende onze reis leuke verslagen en foto's. Op deze manier kunnen de mensen thuis ons volgen en houden we toch een beetje contact met het thuisfront!

Actief sinds 13 Okt. 2014